PF022341

CALMING LINE Soothing Restorative Cream 50 ml

Ihoa rauhoittava ja vahvistava kasvovoide

Kuvaus

Ravitseva ja pehmeä kasvovoide vähentää ihon punoitusta ja suojaa ihoa stressin haittavaikutuksilta. Ihanteellinen herkälle iholle. Helpottaa myös punoittavan ja herkän ihon kuivuutta sekä kireyden tunnetta. 

Testit: Ihon punoitus väheni 9,3 %:ia*. 100 %:ia naisista koki ihonsa ravituksi, pehmeämmäksi ja vahvemmaksi päivä päivältä**. 100 %:ia naisista huomasivat punoituksen, kutinan ja kireyden vähenevän selkeästi**.

Levitä voidetta puhtaalle iholle aamuin illoin. Hiero, kunnes voide on imeytynyt ihoon kokonaan.

Pakkaus: Lasipurkki on valmistettu 90 %:sti kierrätetystä lasista ja on nyt 100 %:sti kierrätettävä, 100 %:sti kierrätetystä muovista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä muovikorkki ja muovipurkki, 100 %:sti kierrätetystä FSC-paperista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä etiketti, laatikko ja sisäpakkaus.

Aktiiviaineet ovat 98% luonnosta peräisin (määrä laskettu ISO 16128-I- ja ISO 16128-2 -standardin mukaisesti)

  • Hyperfermentoitu Aloe: uutettu kestävillä prosesseilla. Kosteuttava, antioksidanttinen ja suojaava vaikutus
  • Kastanja: viljelty vastuullisilla viljelymenetelmillä, uutettu kestävillä vihreillä prosesseilla. Säätelee ja vahvistaa ihon omaa suojaa kosteuttamalla sitä ja yhtenäistämällä epidermiksen koheesiota (yhtenäisyyttä).
  • Makadamia- ja avokadoöljy: ravitseva ja pehmittävä vaikutus.
  • E-vitamiini: antioksidanttinen vaikutus.
  • Karitevoi: pehmittävä vaikutus.
  • Tuoksu: 100 %sti luontoperäinen sertifioitu tuoksu

Ei sisällä: eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, parafiineja, silikoneja, vaseliinia, mineraaliöljyjä, PEG:tä, etyylialkoholia, EDTA, TEA, BHA, BHT, propyleeniglykolia eikä formaldehydin vapauttajia.

*Instrumentaaliset testit (indeksi eryteema)  neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen **Itsearvio voiteen käyttämisen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CALMING LINE Soothing Restorative Cream 50 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.