PF023567

SLIM DREN Reducing Shaping Wraps 3 käs.

Käyttövalmis käärenaamio kotikäyttöön

Kuvaus

Kolme käärenaamio hoitoa mukavasti kotona! 

Kääre on suunniteltu muotoilemaan vartalon siluettia, vähentämään ja ennaltaehkäisemään paikallista kehon rasvaa. Naamiohoito on tarkoitettu erityisesti vartalon kriittisimmille alueille, kuten pakaroille, vatsalle ja reisille. Tehokkaat hoitotulokset, jossa siluetti näyttää muotoillummalta ja selkeämmältä sekä paikallinen kehon rasvapitoisuus on vähentynyt, joten vartalo on kevyempi ja iho tiiviimpi. Testattu myös naisilla vaihdevuosien aikana.

Kotihoitopakkaus sisältää: 3 kpl 20 cm leveitä ja 7 metriä pitkiä siteitä, jotka sisältää 150 ml aktiivista hoitonestettä. 

Siteiden kangas ja pituus on suunniteltu käytännöllisiksi: nopeita asentaa, mukavia käyttää ja sopivia kaikille vartalotyypeille painosta, pituudesta ja iästä riippumatta. Kolme vaihtoehtoa käyttö alueille hoitotarpeiden mukaan. 

Laatikossa on QR-koodi digitaaliseen aineistoon PDF-muodossa ja se sisältää kaikki vinkit oikeaan käyttöön ja optimaalisiin tuloksiin.

Vaikuttavimmat ainesosat

  • Maca uute aktiivinen ainesosa, joka on uutettu kestävillä vihreän kemian prosesseilla. Muotoileva ja kiinteyttävä vaikutus, edistää lipolyysiä. Titrattu uute.
  • Eskiina aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja edistää ylimääräisen nesteen poistumista.
  • Bromelaiini entsyymi, joka stimuloi solujen aineenvaihduntaa. Luonnostaan ananaksessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SLIM DREN Reducing Shaping Wraps 3 käs.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.