Tunnus: PF022026

Kampanjapaketti TONIC LIFTER BODY vartalon kiinteyttäminen 1 pkt

Loading...

Kuvaus

Kiinteyttävät vartalotuotteet sopivat myös rintojen ja dekolteen ihon hoitoon sekä käsivarsille.

Firming Youth Cream – kiinteyttävä vartalovoide 150 ml

Samettisen pinnan antava, liftaava vartalovoide sisältää ihoa kiinteyttävää ja vahvistavaa sikuriuutetta. Peptidi n.12 lisää ihon elastisuutta ja E-,C-,B5- ja B3 -vitamiinit lisäävät ihon nuorekkuutta. Antioksidanttinen Q10 suojaa ihoa.Voide sisältää myös hapen kuljettimen, joka aktivoi ihon toimintoja. Soveltuu myös rinnoille. Ihosta tulee nuorekas ja kiinteytynyt sekä ihon rakenne vahvistuu.

Käyttö: Levitä voidetta vartalolle kevyesti hieroen. Käytä myös suihkun jälkeen kostealle iholle.Rinnoille:laita toinen käsi rinnan alle ja levitä voide toisella kädellä kevyesti pyörivin liikkein hieroen ulospäin. Siirrä käsi rinnan yläpuolelle ja levitä voide toisella kädellä kevyesti pyörivin liikkein hieroen sisäänpäin.

Pakkaus: tuubi

Firming Treatment for Specific Areas – tehoseerumi vartalon kiinteyttämiseen 14 x 5 ml 

Tehoseerumi vartalon kiinteyttämiseen. Stimuloi tukikudosten vahvistumista ja kiinteyttää ihon pintaa. Sisältää ihoa kiinteyttävää ja vahvistavaa sikuri- ja makkarapuu uutetta. Peptidi n.12 lisää ihon elastisuutta ja E-,C-,B5- ja B3 -vitamiinit lisäävät ihon nuorekkuutta. Antioksidanttinen Q10 suojaa ihoa. Seerumi sisältää myös hapen kuljettimen, joka aktivoi ihon toimintoja. Suositellaan erityisesti menopaussin aikana tehokuuriksi ikääntymisen merkkejä vastaan.

Käyttö: Ravista tuotetta. Käytä pakkauksen mukana tulevaa ampullin avaajaa (laita avaaja ampullin kapeaan kohtaan ja katkaise). Käytä aamuin illoin käsivarsille, rinnoille, vatsan alueelle ja reiden sisäosaan. Hiero kevyesti, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon. Levitä päälle vartalovoide.

Varoitukset: säilytä tuotteet lasten ulottumattomissa. Kosmeettinen tuote, vain ulkoiseen käyttöön (ei sovellu injektoitavaksi eikä nieltäväksi. Säilytä tuote alkuperäisessä pakkauksessa. Käsittele lasiampullia varovasti.

Pakkaus: lasiampulli

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kampanjapaketti TONIC LIFTER BODY vartalon kiinteyttäminen 1 pkt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.