PF023165

Kampanja SHAPE REFINCE vartalon muokkaukseen 2 täsmätuotetta

Tehotuotteet vartalon muokkaamiseen

Kuvaus

Tyylikkäässä vetoketjullisessa laukussa kaksi tehotuotetta vartalon muokkaamiseen

  1. SHAPING CREAM FOR SPECIFIC AREAS – muokkaava paikallishoitotuote vartalolle 75 ml tuubi
  2. FAT-FIGHTING SHAPING CREAM-MOUSSE – rasvanpolttoa vauhdittava mousse 150 ml pullo

Tehokuuri

  • kriittisille ’rasva-alueille’
  • siluetin muokkaukseen
  • ihon kiinteyttämiseen

Shaping Cream-Mousse – muotoileva vaahtovartalovoide 150 ml

Pehmeä vaahto muuttuu hierottaessa ravitsevaksi ja aktiiviseksi voiteeksi, joka edistää rasva-aineenvaihduntaa ja ehkäisee uusien rasvakerroksien syntymistä. Vaahto sisältää fumaarihappoa ja nesteen poistoa aktivoivaa glausiinia sekä kofeiiniuutetta. Tuotteen sisältämät luontaiset peptidit lisäävät anti-age vaikutusta, vahvistaen ihoa lisäten ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä muokkaavat hoikentavasti silhuettia. Tulokset on testattu myös vaihdevuosi-ikäisellä.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä rintojen alta aina polviin saakka. Hiero, kunnes voide on imeytynyt ihoon. Käytä säännöllisesti aamuin illoin. Ei rinnoille.

VAROITUKSET: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä suihkuta suoraan silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Tarvittaessa ota yhteyttä lääkäriin. Käytä tuotetta vain ohjeiden mukaan.

Fat Burning – muotoileva voide vartalon ongelma-alueille 75 ml

Lämpövaikutteinen ohut voide on suunniteltu hoitamaan vartalon paikallisia ongelma-alueita.Voide sisältää fumaarihappoa ja nesteen poistoa aktivoivaa glausiinia sekä kofeiiniuutetta. Tuotteen sisältämät luontaiset peptidit lisäävät anti-age vaikutusta, vahvistaen ihoa.Voide ennaltaehkäisee uusia rasvakertymiä kun ”rasvanpoltto” prosessi aktivoituu samalla muokaten hoikentavasti silhuettia.Tulokset on testattu myös vaihdevuosi-ikäisellä.

Levitä voidetta paikallisesti ongelma-alueille (lantio, vatsa, vyötärö, reidet, käsivarret). Levitä päälle Cream-Mousse vaahtovoide. Tuotetta voi käyttää aamuin illoin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kampanja SHAPE REFINCE vartalon muokkaukseen 2 täsmätuotetta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.