1.90003

BEAULIFT SST tuotepaketti (3 tuotetta)

Sisältää kasvovoiteen (50 ml), naamion (50 ml) ja innovatiivisen juonneseerumin (10 ml)

Kuvaus

1. Creme Prestige, 50ml: Täyteläinen liftaava 24 h kasvovoide

Täyteläinen huipputeknologiaan perustuva pitkäkestoisia hoitovaikutuksia antava hoitovoide ihon ikääntymisen merkkien ehkäisyyn, ihon perustavanlaatuiseen hoitoon ja juonteiden välittömään ja pitkäkestoiseen silottamiseen. Lihaksia tilapäisesti rentouttava peptidi madaltaa ilmejuonteita ja arktinen fermenttiuute antaa voimakkaan antioksidanttivaikutuksen ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä.

2. Masque Multi-Perfection, 50ml: Liftaava ja elävöittävä kasvonaamio

Uudistava, pitkäkestoisesti juonteita täyttävä, madaltaa olemassa olevia juonteita ja erityisesti ehkäisee uusien ilmejuonteiden muodostumista, ravitsee ja rauhoittaa. Tärkeimpiä aktiiviaineita ovat lihaksia tilapäisesti rentouttavaa peptidi, arktisen bakteerin fermenttiuute, viinirypäleensiemenöljy, maissiöljy ja magnoliauute.

Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä noin 20 minuuttia. Hiero ylijäämä ihoon tai poista kostealla liinalla. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Voi jättää myös yöksi ns. kauneusnaamioksi.

3. 1x Serum Expressioniste, 10ml: Liftaava, kiinteyttävä ja juonteita silottava tuote paikallisjuonteisiin

Uudistava, pitkäkestoisesti juonteita täyttävä, madaltaa olemassa olevia juonteita ja erityisesti ehkäisee uusien ilmejuonteiden muodostumista.

Levitä aamuin illoin paikallisesti hoidettaville ihoalueille ennen omalle iholle sopivaa hoitovoidetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BEAULIFT SST tuotepaketti (3 tuotetta)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.